Panificio Giovanni Silini

mappa

Piazza Cadorna, 9

Dove la tradizione del pane artigianale vive ancora

Cadorna

Ancora uno dei pochi posti a Milano dove la tradizione artigianale e la cultura del pane sopravvive.
Giovanni Silini da oltre 30 anni miscela sapientemente gli umili ingredienti che tramite la sua esperienza si trasformano in sfiziosissimi bocconcini ai quali è difficile resistere.
Entrando si rimane sopraffatti dai profumi e dalla selezione di prodotti tra cui scegliere, dalla classica ciabattina al pane alle noci o alle olive, dalla focaccina al panino all’uvetta, dalla focaccia al formaggio alle diversissime focacce integrali.
Genuinità e bontà sono i tratti che distinguono la produzione del pane e delle focacce. Una fragranza sempre più rara da trovare.

One of the last store in Milan where the handmade tradition and the culture of bread survives.

For over 30 years Giovanni Silini blends wisely the humble ingredients that through his experience become very tasty little bites to whom it is difficult to resist.

Crossing the door you are overwhelmed by the perfumes and the selection of products you can choose: from the classic ciabattina to the bread with walnuts or with olives, from the focaccina to the little bread with raisins, from the focaccia with cheese to the several focacce with grains.

Genuineness and goodness are the features that recognize all the production of bread and focacce.

A fragrance more and more rare to find.